Valokuvien kautta muistot rakkaista säilyvät kautta aikojen. Kuvat jotka kestävät aikaa ja joiden arvo kasvaa vuosi vuodelta. Haluan valokuvieni herättävän sinussa tunteita.

Taustaa minusta

Olen sivutoiminen valokuvaaja Valkeakoskella ja lähialueilla.

Innostukseni valokuvaamiseen syntyi jo 15- vuotiaana, ostaessami kesätyörahoillani oman filmijärjestelmäkameran. Sillä kuvasin Lapin luontoa vaelluksilla, myöhemmin autoja sekä omia lapsiani. Kuvaaminen oli siihen aikaan toisenlaista; kuvia pystyi ottamaan hyvin rajallisen määrän, onnistumisen näki vasta, kun kävi noutamassa kuvat kehittämöstä. Moni asia on 30 vuodessa muuttunut. Huimasti kehittynyt tekniikka on yhä useamman saatavilla. “Kuka vaan voi kuvata”!


Kuvaaminen on henkilökohtainen tapa katsoa asioita, tuoda ne näkyviin juuri sellaisena kuin itse näkee. Kuvaaminen on myös kulttuuria, oman jäljen jättämistä historian kirjoihin, jälkipolvien ihmeteltäväksi miltä maailma ennen näytti. Itse olen aina ollut kiinnostunut vanhoista katukuvista ja ilmakuvista, joista voi silmäyksellä nähdä maailman nopean muutoksen. Kuvaaminen on myös markkinataloutta ja myymistä, vaatien osaamista nähdä maailmaa tilaajan silmin.

 

Ajan saatossa olen kokeillut erilaisia lähestymistapoja kuvaamiseen.

Olen kuvannut virallisia ja epävirallisia henkilökuvia arjessa ja juhlassa, luonnon ihmeitä ja maisemakuvia, tuotekuvia markkinointiin, lemmikkikuvia jne.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

valokuvaus valokuvaaja Valkeakoski Tampere Lempäälä Akaa Hämeenlinna lapsikuvaus vauvakuvaus rippikuvaus ylioppilaskuvaus valmistujaiskuvaus hääkuvaus tuotekuvaus yrityskuvaus kiinteistökuvaus luontokuvaus lintukuvaus maisemakuvaus kaupunkikuvaus

All images © Marko Roppo Photography 2021